МЕНЮ
Your Cart

Специални предложения

"Как да върнем пчеличките?" "Как да върнем пчеличките?"
Ново Бестселър 6 - 10 години -22 %
Книга подходяща за деца от 6 до 10 г.ИЗДАНИЕТО Е РЕАЛИЗИРАНО С УЧАСТИЕТО И ПОДКРЕПАТА НА НАЦИОНАЛЕН ФОНД „КУЛТУРА“, ФИНАНСОВАТА ПОДКРЕПА НА МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА И СПОМОЩЕСТВОВАТЕЛСТВОТО НА ЕКОБУЛПАК БЪЛГАРИЯ Изчезването на пчелите е глобален проблем, който Мая Бочева-Уики пресъздава на достъпе..
25.00лв. 32.00лв.
"С какво се хранят мечките и буболечките?" "С какво се хранят мечките и буболечките?"
Ново Предварителна Поръчка 3 - 5 години -29 %
Заглавие: С какво се хранят мечките и буболечките?Подзаглавие: „Кой и какво? Как и защо? Малки книжки за големи любопитковци“Поредица: "Туй-Онуй"Книга подходяща за деца от 3 до 5 годишна възрастКОГАТО ЗАБАВЛЕНИЕТО ВЛЕЗЕ В ДОМА, СКУКАТА ИЗЛИЗА ПРЕЗ ВРАТАТА! Така е и с Мая и Кристина, които са прият..
6.00лв. 8.50лв.
Ръчно ушита мека играчка за деца. Подходящ за всякаква възраст. Герой от поредицата на "Туй Онуй".Чудовището ЧОЧО от книгата "Как да празнувам рождения си ден? Чудовищно добър наръчник за празниците" е вече тук! Най-прекрасния и сладък чудовищно добър ЧОЧО! Отново от вълшебните ръце на Здравка и&nbs..
43.00лв. 48.00лв.
Ръчно направени пчелички под формата на ключодържател или пинче за закачане. Подходящи за всяка възраст.Пчеличка брошка"Как да върнем пчеличките?" е въпрос, който авторката Мая Бочева задава на децата в едноименната книга. Съчетайте книгата с брошка пчеличка и станете част от каузата "ДА СПАСИМ..
10.00лв. 12.00лв.
Парцалена кукла "Любка". Подходяща за всякаква възраст. Кукличката Любка, ушита от вълшебните ръце на феята Здравка Върбанова - Парцалената кукла / The rag doll.Любка ще стане любима на вашето детенце!Комбинирайте я с книга или с чашка от поредицата "Туй-Онуй" в които Любка е главен герой...
40.00лв. 45.00лв.
Подходяща за всякаква възраст. Изящната фигурка на красивата Любка Любопиткова е чудесна украса за всяка детска стая и за всеки дом.Комбинирайте фигурката с книга, чашка и чанта от поредицата ще получите мечтан подарък за вашето дете!..
25.00лв. 30.00лв.
Комплектът съдържа трилогията:Как да върнем пчеличките?Празнична кутия с меденки от Слакарница Маша & Даша (15 бр.)Сега и на промоционална цена. ..
71.00лв. 76.00лв.
Комплектът съдържа:Детска книга-игра "Как да върнем пчеличките?"Празнична кутия с меденки от Слакарница Маша & Даша (7 бр.)Сега и на промоционална цена. ..
49.00лв. 54.00лв.
Комплектът съдържа трилогията:Книга "Как да празнувам Рождения си ден?"Покани за Рожден Ден с динозавърчето "Чочко"Активни карти "Буквичко"Сега и на промоционална цена. ..
32.00лв. 36.00лв.
Комплектът съдържа трилогията:Книга "Как да празнувам Рождения си ден?"Активни карти "Буквичко"Сега и на промоционална цена. ..
22.00лв. 24.00лв.
Комплектът съдържа трилогията:Книга "Как да празнувам Рождения си ден?"Покани с динозавърчето "Чочко"Сега и на промоционална цена. ..
20.00лв. 22.00лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)