МЕНЮ
Your Cart

НАГРАДИ

Образователният елемент винаги е бил водещ при създаването на нашите книжки. Наред с това, обаче, като създатели на книги за деца, не по-малко важно е четенето да се случва с желание, а децата да се забавляват докато научават нови и полезни неща за заобикалящия ни свят. 

Затова в повечето ни книги сме заложили на интерактивният подход при поднасянето на информация, а историите са забавни въвличат децата като участник в преживяванията на главните ни герои, чрез различни игри. Така успяваме да обединим учене и забавление, и вярваме че това е верният подход да направим децата любознателни.

През годините останахме верни на това, при създаването на историите си, а книжките ни спечелиха не само доверието на родители и деца, но и високите оценки в редица конкурси.

Проектът „Туй Онуй“ има 4 международни награди и една голяма национална награда за най-добър илюстратор: "Константин Константинов" за книгата: "Колко е часът?"

НАГРАДИ ПРЕЗ 2022 ГОДИНА

Мая Бочева - Уики взе наградата за „Литературна мрежа за деца“, която се организира за първа година през 2022 г. Наградата й бе връчена от Десислава Алексиева - председател на АБК за книгата "Как да върнем пчеличките?", която е трета от трилогията "Защо си тръгнаха пчеличките?".

НАГРАДИ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

Национална награда "Константин Константинов" за илюстрация от 2018-та година на 20-тото юбилейно издание на конкурса. Наградата ми бе връчена за книгата „Колко е часът?“

НАГРАДИ ПРЕЗ 2016 ГОДИНА

През тази година се увенчахме с международно признание, като представихме България на престижния конкурс: WSA в областта именно на образователните апликации и преборихме над 178 страни в света, спечелвайки WSA World‘s Best Digital mContent в областта именно на образователните апликации. Наградата отличи труда ни за  "Кой светна луната?"

2016 Salzburg, April 1 , 2017 Prof. Dr. Peter A. Bruck

Chairman of the Board

World Summit Awards, Austria

WHO LIT THE MOON? LEARNING & EDUCATION


Книжката спечели още едно отличие същата година - Първа награда на Computer Space за мобилна арт апликация за - "Кой светна луната?"

НАГРАДИ ПРЕЗ 2010 ГОДИНА

Компютърно пространство за Offline multimedia за книгата с диск "Кой светна Луната?" 

Плакет за цялостен принос към "Компютърно пространство"

Всяка наша книга от поредицата "Туй-Онуй" е с номинация "Бисерче вълшебно"

Книгата „Къде ли да изхвърля това?“ представя България на Европейско ниво, както и печели конкурса на Еврокон за „Най-добро произведение за деца“, като в същата категория е номинирана и книжката „ Как да празнувам рождения си ден? Чудовищно добър наръчник за празниците!“.

Компютърно пространство направиха и изложба през 2010-та за нас на Моста на влюбените зад НДК.

Награди

Награди