МЕНЮ
Your Cart

Блог RSS Feed

04 апр Ревю на Ненко Генов и
0 840
Благодарим за прекрасното ревю на Ненко Генов и "Книжни криле" с които ежедневно политаме към нови необятни приказни светове. Ревюто за книгата "Как да върнем пчеличките?"можете да прочетете тук: ОщеТ..
21 март BTV и Мая Бочева - Колко тежат раниците на учениците?
0 798
Днес в Преди обед по покана на Зара Лазарова гостува в рубриката "Аз, потребителят" - Мая Бочева - Уики, която беше в компанията на Асен Александров, директор на 51-во СУ „Елисавета Багряна”, София. Д..
16 март Плевен се включи в Националната седмица на четенето
0 775
В Националната седмица на четенето гости на децата от ДГ „Щастливо детство“ – Плевен бяха създателят на инициативата „Разказвачът на приказки представя“ г- н Константин-Кирил Иванов Разказвачът На При..
07 март
0 765
Големи благодарности на невероятната Violeta Dimitrova от Детското БНР, която бе на откриването на изложбата "Как да върнем пчеличките?" и взе интервю не само от Мая Бочева-Уики, но и от Катерина, коя..
02 март Интервю за Дарик радио
0 877
Мая Бочева - Уики, заедно с Даная са на гости на ТВ + за да разкажат за книгата: "Кой светна Луната?"..
02 март Гостуваме на БГНЕС
0 864
Мая Бочева в интеврю за БГ Несс..
02 март
0 825
4 първи награди на международния фестивал Computer Space за „Кой светна луната?“ – офлайн мултимедия и за мобилна арт апликация, за личен сайт: www.wickyhouse.com, и още една за офлайн мултимедия за к..
02 март Manu Propria - за Мая Бочева
0 760
Аз съм Мая, но понякога се подвизавам и като Уики. Ако видите малко момиченце прелитащо на метла да знаете, че това... не съм аз, но е много вероятно да е моята героиня Уики от комикса, който бях запо..
02 март XX НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКАТА КНИГА - 2018
0 743
Третият, последен ден на XX Национален фестивал на детската книга започнa с пресконференция с носителите на Националната награда „Константин Константинов” - за принос в детското книгоиздаване за 2018г..
02 март Детското БНР за Мая
0 768
Благодарим на Детското.БНР и пускаме един първоюнски спомен:В Деня на детето, екипът на Детското.БНР, с любезното съдействие на „ТАТ Криейтив“, ви поднася своята изненада – премиера на аудио приказкат..
02 март Детското БНР за
0 792
По случай международния ден на детската книга пускаме тази статия, която нашите приятели от детското БНР бяха написали за книгата "Как да празнувам рождения си ден? Чудовищно добър наръчник за празниц..
02 март Как да мотивирате детето да чете? Евроком
0 751
Мая Бочева-Уики и Цвета Белчева бяха на гости в предаването "Училище за родители" на Евроком по покана на Стойка Стефанова: Още тукМая и Цвети споделиха своя опит от срещите си с деца по време на пред..
Показани 1 от 12 | 69 (6 Страници)