МЕНЮ
Your Cart

Интерактивни книги за деца

"Как да върнем пчеличките?" "Как да върнем пчеличките?"
Ново Бестселър 6 - 10 години -22 %
Книга подходяща за деца от 6 до 10 г.ИЗДАНИЕТО Е РЕАЛИЗИРАНО С УЧАСТИЕТО И ПОДКРЕПАТА НА НАЦИОНАЛЕН ФОНД „КУЛТУРА“, ФИНАНСОВАТА ПОДКРЕПА НА МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА И СПОМОЩЕСТВОВАТЕЛСТВОТО НА ЕКОБУЛПАК БЪЛГАРИЯ Изчезването на пчелите е глобален проблем, който Мая Бочева-Уики пресъздава на достъпе..
25.00лв. 32.00лв.
"С какво се хранят мечките и буболечките?" "С какво се хранят мечките и буболечките?"
Ново Предварителна Поръчка 3 - 5 години -29 %
Заглавие: С какво се хранят мечките и буболечките?Подзаглавие: „Кой и какво? Как и защо? Малки книжки за големи любопитковци“Поредица: "Туй-Онуй"Книга подходяща за деца от 3 до 5 годишна възрастКОГАТО ЗАБАВЛЕНИЕТО ВЛЕЗЕ В ДОМА, СКУКАТА ИЗЛИЗА ПРЕЗ ВРАТАТА! Така е и с Мая и Кристина, които са прият..
6.00лв. 8.50лв.
"Колко е часът?" "Колко е часът?"
6 - 10 години Предварителна Поръчка
Книга подходяща за деца от 5+ТРЕТИ ТИРАЖ НА КНИГАТА - ИЗЛИЗА НАЧАЛОТО НА МАРТ 2023 Национална награда "Константин Константинов" за принос в книгоиздаването за деца - категория Илюстрация за Мая Бочева илюстратор на книгата и поредицата "Туй-Онуй" Номинация за Бисерче Вълшебно 2018Издателство ..
19.00лв.
"Къде ли да изхвърля това?" "Къде ли да изхвърля това?"
Изчерпана 6 - 10 години
Подходяща книга за деца от 6 до 10 г. В книгата децата ще потеглят на пътешествие в приказния свят на "Туй-Онуй" заедно с Любка и Мъдрян, които попадат там чрез вълшебна стара книга. Както всяко пътуване, така и това ще ги научи на нови неща. Ще открият колко е важно да се грижим за природата около..
21.00лв.
"Защо медът е толкова сладък?" "Защо медът е толкова сладък?"
6 - 10 години
Книга подходяща за деца от 6 до 10 г. "Защо си тръгнаха пчеличките?" е въпросът, който обединява трите книги: "Защо медът е толкова сладък" - първа част, "Къде ли да изхвърля това" - втора част и "Как да върнем пчеличките?" - трета част.„Ако изчезнат пчелите, човечеството може да просъществува ..
24.00лв.
"Кой светна луната?" "Кой светна луната?"
3 - 8 години
Интерактивна Книга – Игра подходяща за деца от 3 до 8 г."И най-важното е - приказката разчупва стереотипите за това "какви са нещата" и дава нови гледни точки и пълна свобода на въображението. Да видиш в космоса летящ чаен сервиз, който бърза за училище - е напълно нормално в тази приказка. Така..
23.00лв.
"Как се казва тази книга?" "Как се казва тази книга?"
6 - 10 години
Книгата е подходяща за деца от 6 до 10 г. Номинация за Бисерче Вълшебно 2017 Кой направи тази книжка:Уики – Мая Бочева – автор, илюстрации и дизайн Калин М. Ненов – редактор и коректор Корица: Твърда Брой на страници: 32 Език: български Размери 24x24 ISBN: 978-619-7298-08-6 Цена 18 л..
18.00лв.
"Кой стаята разбърка? "Кой стаята разбърка?
Изчерпана 0 - 3 години
Детска Книга с твърди корици подходяща за деца от 0 до 5 г. Уважаеми възрастни читателю, докато четеш книжката на детето, можеш да му задаваш въпроси и така самото то да участва в историята. Търсете заедно предметчета, къде биха стояли те и къде не е добре да бъдат. Обърнете внимание как се..
14.00лв.
Комикс "Пътешествието на Уики" Комикс "Пътешествието на Уики"
6 - 12 години
Подходяща книга за деца от 6 до 12 г. Уики е малко момиченце, чиито свят така се преобръща, че тя едвам не изпада от него. Вместо това, Уики яхва възможността и полита към Луната, за да изпълни една своя мечта - да стане вещица. Но покрай това си увлечение тя успява да спаси Цветоград от боклуко-за..
18.00лв.
"Как да празнувам рождения си ден?" "Как да празнувам рождения си ден?"
6 - 10 години
Книга подходяща за деца от 5 до 10 г. Детска Книга "Как да празнувам рождения си ден?" Чудовищно добър наръчник за празниците!Кой направи тази книжка:Уики – Мая Бочева – илюстрации и оформлениеКалин М. Ненов – редактор и коректорИвилина Иванчева - консултант приложен психологИздателство "ТАТ..
10.00лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)